Tarikh : 2 Disember 2017

Tempat : UiTM Cawangan Pulau Pinang dan Stadium Hoki Majlis Perbandaran Sungai Petani.

Tujuan : Merapatkan jurang hubungan di antara warga UiTM Pulau Pinang dengan para alumni disamping menerapkan budaya ‘memberi balik’ kepada para alumni dalam apa jua bentuk sumbangan, sama ada berbentuk wang ringgit, pekerjaan kepada graduan baru serta melalui perkongsian pengalaman dan kepakaran kepada mahasiswa mahupun staf UiTM Cawangan Pulau Pinang.

Program ini telah berjalan denganT lancar. Para pelajar bukan sahaja didedahkan dengan teknik permainan hoki yang bagus, mereka juga dapat beramah mesra bersama para Alumni sambil mendengar perkongsian pengalaman yang bakal menaikkan semangat para pelajar untuk terus berusaha di dalam pengajian masing-masing. Para Alumni juga amat berpuashati dengan persembahan permainan yang ditonjolkan oleh para pelajar dari Kelab Hoki UiTMCPP dan akan berusaha untuk menyumbang sedikit dana sama ada wang ringgit mahupun peralatan hoki bagi meningkatan lagi prestasi para pelajar/ pemain.