Events Calendar

Jemputan Sharing Session bagi staff outbound sebagai pensyarah pelawat di Universitas Airlanggar Indonesia
Friday, November 15, 2019, 03:00pm - 05:00pm
Hits : 17
by fke
Contact ADI IZHAR : 04-382 3342

Salam Tuan/Puan.

Pihak OIA akan mengadakan sharing session seperti tajuk diatas.

Butiran program seperti berikut:

Tarikh: 15 November 2019 (Jumaat)
Masa: 3:00PM
Tempat: Bilik Perdana I
Penceramah: Dr Zaki JSG

Untuk makluman tuan/puan, program sharing session ini dibuat untuk memberi input keperluan bagi tuan/puan yang berminat untuk memohon sebagai pensyarah pelawat di peringkat universiti antarabangsa.

Biodata Penceramah:
Dr Zaki merupakan penerima geran bagi tujuan pensyarah pelawat di Universitas Airlanggar Indonesia baru-baru ini.
Beliau telah dijemput kesana selama 11 hari dengan tajaan penuh Universitas Airlanggar.
Sepanjang tempoh disana, beliau telah memberikan kuliah/ceramah/seminar berkaitan bidang beliau sendiri.
Hasil dari kunjungan beliau kesana, beliau kini telah berjaya menjalinkan kerjasama dalam research bersama Univeristas Airlanggar.

Bagi tuan/puan yang berminat untuk menyertai program sila regsiter di pautan dibawah:

Regards
Adi Izhar